Bachs blomstermedicin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores møde med Bachs blomstermedicin:

Under et besøg hos gode venner, kom vi til at tale om udstillinger. Vi kom ind på Cicis ubehag på udstillingerne og vi blev introduceret for "Stress af" dråber, et homøopatisk middel til mennesker og dyr. Det gives forebyggende, når man ved at ens kat vil blive udsat for noget stressende som f. eks udstillinger.

Vi kontaktede derfor Bolette Gaia Kohl, som har Klinik for Naturmedicin her i Svendborg, for at høre om hun kunne hjælpe os. Hun kendte naturligvis godt til disse dråber, men anbefalede i stedet at vi fik lavet en rigtig test af Cici. Dette foreslog hun på baggrund af, at Cici også siden hendes killinger var flyttet hjemmefra, havde været noget i ubalance.

Bolette fik et foto af Cici og lavede en test, og vi fik en lille flaske, med netop de ting som Cici skulle bruge, for at komme i balance. Langsomt oplevede vi hvordan Cici kom i balance igen. Begyndte at lege, komme op i sofaen til os, var mindre urolig og kunne bedre omgås de andre katte. Det var næsten som at få vores gamle Cici tilbage.

Vi brugte også disse dråber til Cici ved udstillingen i Frederiks, med det resultat, at hun var langt roligere end vi tidligere har oplevet på udstillinger. Annabell fik også lidt af mors dråber inden den lange køretur og vi er overbevist om at dette gav hende ro under turen.

Cici og Annabell bliver ikke længere udstillet, da de er kastrater og vores andre katte trives fint med udstillinger og køreturen, så vi anvender derfor ikke længere disse produkter.

Bolette skriver om Bachs blomster medicin og test af kæledyr:

Følelser har vi alle. Det hverken kan eller skal der laves om på.
Men hvis negative følelsesmæssige tilstande fylder for meget i dit liv,
så kan du vælge at få blandet en behandlingsflaske med Bachs blomster remedier.
Skal dit kæledyr på udstilling ("stress dråber") eller er det bare ikke helt i balance, er det muligt at teste og blande en  individuel blanding. Testen foregår ud fra et foto (gerne digitalt tilsendt) eller en tot hår.
Du får selvfølgelig en kort mundtlig gennemgang af de valgte remedier. 

Skulle dette give dig lyst til at vide mere, så anbefaler vi et besøg på Bolettes hjemmeside:

www.klinikfornaturmedicin.dk
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage til forside